Rob

Rob Buiskool is Multimedia Consultant en oprichter van Multimedia Produxx.

Hij is reeds lange tijd werkzaam in de automatisering, respectievelijk bij de Nederlandse vestigingen van Wang en Apple Computer B.V. Bij Apple Computer heeft hij zich beziggehouden met product management, de laatste jaren vooral op het gebied van multimedia. Vanuit die functie heeft hij de nodige ervaring opgedaan met publishing- en multimedia-projecten op multi-platform basis.

Rob Buiskool is als directeur en consultant werkzaam bij Multimedia Produxx te Amersfoort. Naast de dagelijkse leiding van dit bedrijf verzorgt hij seminars, trainingen en geeft hij adviezen op het gebied van Multimedia-oplossingen en -toepassingen.
Sinds 9 jaar levert Multimedia Produxx alle diensten op het gebied van trainingen en Nieuwe Media ontwikkelingen. In die hoedanigheid is Rob ook verantwoordelijk voor de invulling, ontwikkeling en uitvoering van de HP/Compaq Product Sales trainingen en had hij het projectmanagement van onder andere de interactieve trainingen op CD-Rom voor de Hogeschool Holland en van de ontwikkeling van de Intranet site van Nationale Nederlanden.

Met al uw multimedia- en video vragen kunt bij hem terecht.

 

Rob schrijft in zijn vrije tijd kinderverhalen, u kunt ze hier bekijken